Солскяер оставя Погба на пейката срещу Тотнъм


Солскяер оставя Погба на пейката срещу Тотнъм
Снимка: Getty Images/Guliver

1075 0

Треньорът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер смята да остави Пол Погба на резервната скамейка в двубоя срещу Тотнъм от Висшата лига в петък. Това означава, че завръщането му в игра и потенциалното му партньорство с новото попълнение Бруно Фернандеш в центъра на терена ще трябва да почакат.

Френският халф не е бил в игра в официален мач за „червените дяволи“ от края на ноември, като взе участие в само две срещи от септември насам заради проблеми с глезена. Сега обаче световният шампион от 2018-та година е напълно готов за игра, след като футболът в Англия бе прекъснат за 3 месеца заради пандемията от коронавирус. След като Бруно Фернандеш впечатли още с идването си на „Олд Трафорд“ в края на януари от Спортинг Лисабон, много фенове на Юнайтед се надяваха да видят двамата с Погба заедно в центъра на терена. Според ‘The Atletic’ обаче това партньорство няма да се състои от началото на мача с Тотнъм в петък, след като Оле Гунар Солскяер планира да заложи на традиционния титуляр в центъра на терема за Юнайтед през този сезон Фред, както и някой измежду Скот МакТоминей и Неманя Матич, които да партнират на Фернандеш.

Мачът на „Червените дяволи“ в петък срещу Тотнъм и бившия треньор на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо се оказва ключов за битката за място в топ 4. Отборът на Оле Гунар Солскяер в момента е на 5-тото място в класирането във Висшата лига, като е на 3 точки зад 4-тия Челси. А ето как Моуриньо се заяде със Солскяер преди мача между двата отбора.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички