Дитмар Хаман: Санчо е прекалено добър да изкара още една година в Дортмунд


Дитмар Хаман: Санчо е прекалено добър да изкара още една година в Дортмунд
Снимка: Getty Images/Guliver

939 0

Бившият немски национал Дитмар Хаман смята, че звездата на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо трябва да напусне Бундеслигата през това лято и да премине в клуб от Висшата лига. Английският национал е един от най-желаните играчи на трансферния пазар през това лято, като има желание да се върне в родината си, а Манчестър Юнайтед и Челси са готови да наддават за него.

Въпреки пандемията от коронавирус и финансовото влияние, която има тя върху футболните грандове в Англия, Дитмар Хаман смята, че Санчо ще смени отбора си през това лято. „Интересът към големите футболисти като Джейдън Санчо няма да намелее. Той е прекалено добър да чака още една година. Очаквам да отиде във Висшата лига. Най-вероятно ще премине в Манчестър Юнайтед“, заяви бившият футболист на Ливърпул пред немското издание ‘Bild’.

20-годишният англичанин прави феноменален сезон с екипа на Борусия Дортмунд. През настоящата кампания Джейдън Санчо е изиграл 41 мача във всички турнири, в които е регистрирал 20 гола и 20 асистенции. А ето какво мнение за Санчо изказа треньорът му в английския национален отбор Гарет Саутгейт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички