Любопитно: Легендарният Раул ще бъде новият старши треньор на Унион Берлин?


Любопитно: Легендарният Раул ще бъде новият старши треньор на Унион Берлин?
Снимка: Getty Images

1059 0

Популярното германско издание "Kicker" твърди, че през следващите часове легендарният испански футболист Раул Гонсалес ще бъде представен като нов старши треньор на елитния Унион Берлин!

Бившият играч на Реал Мадрид в момента е начело на тима на "белия балет" до 23 години.

Трудната ситуация в Унион Берлин

Унион се намира в тежка криза и допусна 13 загуби в последните си 15 мача (+2 равенства) във всички турнири. Преди време клубът се раздели с Урс Фишер и сега е воден временно от Марко Гроте. 

Следващият мач на берлинчани е на 29-и ноември - гостуване на Брага от 5-ия кръг на груповата фаза в Шампионска лига, където отборът е на последното четвърто място в Група "С" със само 1 точка.

В Бундеслигата Унион пък е на предпоследната 17-а позиция със 7 пункта след първите 12 кръга, а следващият двубой е изключително тежък - визита на Байерн Мюнхен (2-ри декември).

*Междувременно един друг бивш футболист на Реал Мадрид - Шаби Алонсо, продължава да впечатлява в Германия и снощи записа нов убедителен успех с Байер Леверкузен (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички