Кейн пак бележи, а Байерн Мюнхен отново бие, баварците с шест поредни в Бундеслигата (ВИДЕО)


Кейн пак бележи, а Байерн Мюнхен отново бие, баварците с шест поредни в Бундеслигата (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1531 0

Байерн Мюнхен успя да победи с минималното 1:0 Кьолн в първия мач от 12-ия кръг на германската Бундеслига. Баварците се добраха до успеха, без да блестят, а единственият гол в мача бе дело на тяхната деветка - Хари Кейн.

След само 20 минути игра гостите успяха да поведат. Хари Кейн бе на правилното място в точното време, за да добави топката в опразнената врата на Кьолн и да открие резултата. До края на първата част пък се стигна до пропуски на Ерик Максим Чупо-Мотинг, Лерой Сане и Кингсли Коман.

През втората част имаше период от 15 минути, в които Кьолн диктуваше нещата на терена, но така и не стигна до сериозен шанс. В 79-ата минута Кингсли Коман надскочи противниковата отбрана и стреля с глава, но ударът му срещна напречната греда.

С победата Байерн се качва на първото място в германския елит (временно) с актив от 32 точки - с 1 повече от втория Байер Леверкузен. Кьолн пък се намира на дъното на Бундеслигата с едва 6 пункта. Следващото предизвикателство на баварците е Копенхаген в груповата фаза на Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички