Бивш треньор на Байерн за немски национал: Той не е топ футболист


Бивш треньор на Байерн за немски национал: Той не е топ футболист
Снимка: Getty Images/Gulliver

1666 0

Бившият треньор на Байерн Мюнхен Юп Хайнкес смята, че крилото на Манчестър Сити Лирой Сане все още не е топ футболист и е надценен за качествата, с които разполага. Немският национал бе близо до преминаване на „Алианц Арена“ през миналото лято, но сделката пропадна, след като Сане скъса връзки през август месец в мача за Къмюнити шийлд срещу Ливърпул.

Хайнкес, който изведе Байерн Мюнхен до требъл през 2013-та година, смята, че 24-годишният футболист трябва да е по-постоянен в изявите си, за да стане един от най-добрите играчи в света. „За мен той все още не е топ играч. Мисля, че той в момента е на кръстопът. Дали той ще продължи да тренира усилено, за да стане един от най-добрите играчи в света, или просто ще си остане неразвит талант? Той трябва да бъде готов да направи следващата голяма стъпка. Защото няма полза от това, да показваш таланта си от време на време. Не смятам, че той заслужава парите, които Манчестър Сити искат за него“, сподели Юп Хайнкес пред „Билд“.

„Гражданите“ искат сумата от 88 милиона паунда, за да се разделят с Лирой Сане. От Байерн Мюнхен обаче не бяха склонни да платят такава сума дори преди пандемията от коронавирус. 24-годишният футболист не е играл в официален двубой от началото на месец август. А ето кой футболист е отказал трансфер в Байерн Мюнхен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички