Левандовски обяви защо иска да напусне Байерн и пита: Къде са лоялността и уважението?


Левандовски обяви защо иска да напусне Байерн и пита: Къде са лоялността и уважението?
Снимка: Getty Images

2506 0

Нападателят на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски обясни открито защо иска да напусне клуба. 33-годишната звезда е абсолютен голмайстор на немския гранд, но към момента бъдещето му се свързва с Барселона.

"Напускам, защото искам повече емоции в живота си. Не искаха да ме чуят. Нещо в мен угасна и е невъзможно да го поправя. Това не може да се компенсира, дори когато си професионалист. Оставям приятелите си, с някои от тях прекарах много години, виждахме се всеки ден. Това е истинско приятелство", заяви полякът в интервю за "Onet Sport".

"Когато си бил в клуба толкова много години, когато винаги си бил готов да играеш, въпреки контузиите и болката, давал си всичко от себе си... Мисля, че в тази ситуация трябва да намериш решение, което да удовлетвори и двете страни. Не трябва да има едностранно решение", продължи футболистът.

"Кой играч би искал да премине в Байерн, знаейки, че нещо подобно може да му се случи? Къде е лоялността и уважението? Прекарах осем прекрасни години тук, срещнах прекрасни хора и бих искал това да остане в главата ми", завършва Левандовски. А ето какво е условието той да премине в Барселона. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички