Шок за Барселона и Левандовски – ето какво е условието за трансфер на поляка


Шок за Барселона и Левандовски – ето какво е  условието за трансфер на поляка
Снимка: Getty Images

7628 0

Президентът на испанската Ла Лига Хавиер Тебас поля със студен душ Барселона и Роберт Левандовски. Той е категоричен, че няма как „каталунците“ да привлекат топ стрелеца на Байерн Мюнхен.

Единственият вариант това да се случи е Барселона да продаде поне един от ценните си активи. Това означава, че клубът трябва да продаде някоя от звездите си, за да си позволи да финализира сделката за поляка. Самият Левандовски не крие, че иска продължи кариерата си в Испания с екипа на „блаугранас“.

Барселона вече знае какво трябва да направи, ако иска да подпише с Левандовски. Те познават идеално нашите правила за икономически контрол. Това е, за да се избегнат големи икономически проблеми. Не знам дали ще продадат Френки де Йонг или Педри“, заяви Тебас  пред „Europa Press Sports Breakfasts“

Те знаят какво трябва да направят, да продадат активи. Барса имаше много натрупани загуби през последните години, някои, които можеше да бъдат избегнати. Точно както Реал Мадрид напълни касата си, а на Барселона е празна“, каза още шефът на Ла Лига.

А ето кого Шави убеждава лично да акостира на „Камп Ноу“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички