Футболист на Байерн Мюнхен определи ситуацията с Роберт Левандовски като 'жалка'


Футболист на Байерн Мюнхен определи ситуацията с Роберт Левандовски като 'жалка'
Снимка: Getty Images

2205 0

Крилото на Байерн Мюнхен Серж Гнабри заяви, че се надява шампионите на Бундеслигата бързо да разрешат проблема с искащия да напусне нападател Роберт Левандовски, който се е устремил към Барселона:

"Жалко е това, което се случва и как двете страни си разменят удари. Като съотборник и част от клуба, се надявам на мирно решение", сподели офанзивният футболист на баварците, който е с националния отбор на Германия, подготвящ се за мача с Италия от Лигата на нациите.

Левандовски предизвика вълна от коментари в понеделник, настоявайки, че "моята история с Байерн Мюнхен приключи", докато бе ангажиран с представителния тим на Полша. 33-годишният стрелец вкара 35 гола през сезон 2021/22, за да помогне на баварския колос да стигне до десета поредна титла на страната, но даде да се разбере, че иска да си тръгне след 8 години в Мюнхен.

Подобно на Лева, Гнабри е с изтичащ договор догодина, но не пожела да коментира дали ще преподпише с Байерн. "Не искам да коментирам ситуацията с договора ми тук, така че моля Ви, не задавайте повече въпроси". Крилото отказа да изрази мнение и относно евентуалното идване на Садио Мане от Ливърпул,който е спряган с трансфер на "Алианц Арена".

*По-рано днес Томас Мюлер също се изказа по темата с Левандовски - ето как!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички