Клоп: Мислех, че кракът на Ройс е счупен


Клоп: Мислех, че кракът на Ройс е счупен

1473 0

Наставникът на Борусия (Дортмунд) Юрген Клоп сподели, че е помислил, че Марко Ройс е със счупен крак. Германският национал пострада в мача с Динамо (Дрезден) за Купата на страната, спечелен от Борусия с 2:0, и бе сменен принудително в началото на срещата. Първоначалните прегледи обаче показват, че травмата на Ройс не е сериозна.

"Ако наистина Марко има само натъртване, значи вечерта е добра", сподели Клоп след победата на своя тим над Динамо. Наставникът на жълто-черните обаче не скри и притесненията, които е имал, че контузията на Ройс може да е много сериозна.

"Изглеждах толкова ядосан, защото всички ме гледаха, сякаш той има счупен крак. Аз съм обикновен човек и ако някой гледа към мен по този начин, аз също го вярвам. Надявам се следващия път да ме информират по-рано, когато става въпрос за обикновено натъртване", сподели Клоп.

Той критикува и острото влизане на Ердман, което доведе до травмата на Ройс. "Топката беше много далеч. Това беше напълно ненужно", заяви Клоп.

Наставникът на Борусия (Дортмунд) сподели и впечатленията си относно двубоя на своя тим с Динамо (Дрезден). "Беше наистина труден мач. Нашите съперници ни затрудниха, теренът също беше в лошо състояние, но важното е, че победихме и се класирахме за следващия кръг."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички