Марко Ройс: Няма да загубим от Шалке


Марко Ройс: Няма да загубим от Шалке
Снимка: Getty Images/Guliver

1357 0

Нападателят и звезда на Борусия (Дортмунд) Марко Ройс е оптимист за изхода от двубоя с Шалке 04 днес.

"Борусия няма да загуби от Шалке. Подобни дербита остават спомени завинаги. Срещу Шалке знаеш, че просто не бива да спираш да се бориш за всяка една топка и да се раздаваш докато не победиш. Успехът в дербито значи много за феновете. Всички в отбора сме наясно с важността на този мач. Трябва да дадем всичко от себе си и да победим, няма друг изход. Няма да е никак лесно, но играем у дома. Шалке умеят добре да затварят пространствата. Имат дефанзивен стил на игра и не е лесно да им се противодейства. Реално шансовете са 50 на 50", заяви Ройс, който коментира и темата за негов трансфер.

"Доста се говори и изписа за мен по време на трансферния прозорец. Аз лично исках да съм щастлив и за това избрах Борусия (Дортмунд). Аз и семейството ми живеем тук, приятелите ми са тук. Всичко, което считам за важно в живота, е тук. Наистина няма причина да напускам отбора", добави още германският национал.

"Жълто-черните" приемат днес Шалке 04 в дербито на 23-ия кръг в Бундеслигата. Двубоят е от 16:30 часа, българско време. /БГНЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички