"Казаха, че съм един от най-богатите българи": Илия Груев коментира колко важни са парите


"Казаха, че съм един от най-богатите българи": Илия Груев коментира колко важни са парите
Снимка: GettyImages

2403 0

Един от най-перспективните български футболисти и единствен, който играе редовно в някое от топ 5 първенствата на Европа - Илия Груев, даде любопитно интервю. В него една от засегнатите теми бе парите във футбола.

Всичко тръгна от въпрос какъв би бил, ако не се занимаваше с футбол. На него - в интервюто си за Kicker, Груев отговори, че би учил мениджмънт и финанси, дори и политика. Тогава пък бе напомнено, че в края на 2022 година е бил на корицата на българския Forbes каато една от 30-те най-вълнуващи личности под 30 години.

Запитан каква реакция е имало сред играчите, той отговори: "Знаем какви са... "Форбс" се свързва с пари, така че тогава казаха, че съм един от най-богатите българи към онзи момент".

Впоследствие последва и въпросът какво всъщност означават парите за него. Илия Груев-младши призна, че е футболист не заради парите. Той ги определи като бонус към професията, която има.

"Разбира се, че наистина футболистите са привилегировани. Мога да кажа обаче, че в моя случай аз не го правя заради парите. Те са бонус, като освен това ти дават и повече свобода" - сподели Груев. Съвсем наскоро бе даден и категоричен отговор дали Груев остава във Вердер Бремен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички