На фона на спекулациите за раздяла: Категоричен отговор - остава ли Илия Груев в Бундеслигата?


На фона на спекулациите за раздяла: Категоричен отговор - остава ли Илия Груев в Бундеслигата?
Снимка: GettyImages

1902 0

Един от най-обещаващите български футболисти Илия Груев ще остане в германската Бундеслига, която е част от топ 5 на най-силните първенства в Европа. Както е ясно, към момента той носи фланелката на Вердер Бремен.

В последно време се появиха спекулации, че Груев-младши ще поеме към Белгия. Неговият баща обаче отрече това и даде да се разбере, че синът му остава във Вердер. Освен това Груев-старши призна, че за него е удоволствие да чува името на сина му.

"Като баща много ме радва, че вече казват "видяхме Илия Груев и сина му". Аз никога не съм се притеснявал, че винаги е много хубаво децата да надминат родителите си. Всеки би се радвал на такова нещо. За мен е огромно удоволствие да споменават името на сина ми.

Бъдещото на моят син е много добро. Игра в 31 мача за Вердер Бремен в Бундеслигата и мисля, че това е страхотно. Успя да си вдигне цената трикратно и беше титуляр за националния отбор. Той е ценен в Бремен. Миналата година подписа дългосрочен договор с Вердер. За спекулациите, свързващи го с Белгия специално аз имам някаква версия, защото отборът, за който е спряган, треньор е бивш треньор на Илия. На този етап това, което знам, е, че Вердер Бремен планира Илия Груев като основна част от клуба" - сподели Груев-старши пред "Дарик радио".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички