Кандидатите за подписа на Вернер се увеличават


Кандидатите за подписа на Вернер се увеличават
Снимка: Getty Images/Guliver

2494 0

Отборите, които искат да привлекат Тимо Вернер в редиците си стават все повече. Нападателят на РБ Лайпциг вече е желан и от тимовете на Барселона и Манчестър Юнайтед. Немският национал обаче продължава да предпочита трансфер в Ливърпул.

Вернер има освобождаваща клауза на стойност 51 милиона паунда, която обаче е активна до края на април. Това обаче може и да не е особен проблем за Юрген Клоп, тъй като според ‘The Atletic’ трансферите на Фабиньо и Алисон са били договорени през месец март. От изданието допълват обаче, че Манчестър Юнайтед и Барселона също искат 23-годишния голаджия в редиците си и ще направят всичко възможно, за да изпреварят „мърсисайдци“ за подписа му.

Все още не е ясно как Тимо Вернер би се вписал в Ливърпул, след като местата на атакуващата тройка на отбора Садио Мане, Роберто Фирмино и Мохамед Салах изглеждат сигурни. За Юрген Клоп обаче ще бъде от полза да вземе още един играч в предни позиции, след като се очаква Садио Мане и Мохамед Салах да отсъстват за около месец заради Купата на африканските нации през следващия сезон. А ето как Тимо Вернер похвали „червените“ след срещата с Тотнъм в Шампионската лига.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички