Ливърпул трябва да побърза, ако иска да привлече една от целите си


Ливърпул трябва да побърза, ако иска да привлече една от целите си
Снимка: Getty Images/Guliver

12959 0

Отборът на Ливърпул има време до края на април, за да активира освобождаващата клауза на нападателя на РБ Лайпциг Тимо Вернер. Мърсисайдци са твърдо решени да вземат немския национал, като дори са се свързали с настоящия му отбор по време на януарския трансферен прозорец.

23-годишният футболист има освобождаваща клауза от 50 милиона паунда, като тя може да нарастне до 55 милиона в зависимост от представянето на РБ Лайпциг. Според немското издание „Билд“ обаче мърсисайдци трябва да побързат до края на април, за да активират клаузата. Те са наясно, че със своите 20 гола в 21 мача за немския тим Вернер е обект на сериозен интерес от редица европейски грандове. Ливърпул имат добри взаимоотношения с РБ Лайпциг, което може да засили възможността да докарат 23-годишния нападател.

Европейският футболен експерт Кевин Хатчард смята, че идването на треньора Юлиан Нагелсман в тима е повлияло много добре на Тимо Вернер, като през този сезон нападателят играе по-дълбоко в атаката на тима. А ето от коя друга звезда от Бундеслигата се интересуват мърсисайдци.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички