Манчестър Юнайтед не спира да преследва целите си, води преговори за играч на Байерн


Манчестър Юнайтед не спира да преследва целите си, води преговори за играч на Байерн
Снимка: Getty Images/Guliver

1578 0

Спекулациите около трансферните планове на Манчестър Юнайтед не стихват. Според журналиста от RMC Sport Мохамед Бухафси "червените дяволи" са започнали разговори за привличането на играча на Байерн (Мюнхен) - Корентен Толисо.

Според информацията от клуба са започнали преговори с представител на французина, но от немския тим не са склонни да се разделят с него за сума, по-малка от 35 млн. евро.

25-годишният Толисо загуби титулярното си място при баварците след идването на временния наставник Ханзи Флик, който впоследствие получи работата за постоянно, което още повече влоши шансовете за изява на французина на "Алианц Арена".

Толисо премина в Байерн през лятото на 2017 г. от Лион за 41.5 млн. евро. През настоящия сезон той взе участие в 13 мача от първенството, в седем от които бе титуляр и се отличи с един гол и две асистенции. Контрактът на Толисо с Байерн е до лятото на 2022 г. А защо, според Димитър Бербатов, Байерн Мюнхен е големият фаворит в Шампионска лига - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички