Жером Боатенг е освободен от лагера на Байерн Мюнхен заради смъртта на бившата му приятелка


Жером Боатенг е освободен от лагера на Байерн Мюнхен заради смъртта на бившата му приятелка
Снимка: Getty Images/Guliver

1766 0

Байерн Мюнхен потвърди, че защитникът Жером Боатенг няма да вземе участие във финала на Световното клубно първенство в Катар и ще се върне обратно в Германия след излязлата по-рано информация, че бившата му приятелка е починала.

32-годишният футболист бе извинен от двубоя за трофея в четвъртък срещу мексиканския Тигрес в Ал Раян поради „лични причини“, казаха от Байерн в свое изявление. „Жером дойде да ме види в моя кабинет и ме помоли да се върне у дома, очевидно ние уважихме молбата му. Той трябва да си направи тест за коронавирус преди да пътува обратно до Германия, няма да бъде на разположение, за съжаление“, потвърди наставникът на баварците Ханзи Флик.

Според информации в медиите по-рано през деня, бившата приятелка на Боатенг – 25-годишната Касия Ленхард, е била намерена мъртва в апартамент в Шарлотенбург, Берлин, във вторник. Двойката обяви, че се разделя на 2 февруари. Във финала в четвъртък европейският клубен шампион Байерн ще се опита да стане едва втория клуб след Барселона през 2009-а, който печели всички налични шест трофея в рамките на година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички