Жажда за пари бави голям за българския футбол трансфер?


Жажда за пари бави голям за българския футбол трансфер?
Снимка: Getty Images

2892 0

Един от най-добрите български футболисти в лицето на Илия Груев - младши е близо до това да се присъедини към един от най-великите футболни клубове в Европа.

Родният състезател все още е обект на сериозен интерес от страна на Аякс. Нидерландският колос дори вече отправи оферта за неговите права на стойност от 4 милиона евро. Колкото близо, толкова и далеч, обаче, съобщава "Bild". 

Какво бави трансфера?

Изданието твърди, че настоящият отбор на българския национал - Вердер, бави нарочно евентуална негова продажба. Причина за това е поставената от германския тим цена.

Клубът от Бундеслигата желае за продажбата на футболиста минимум 5 милиона евро, докато неговите възможности биват оценявани на около 3, пишат в страната.

Нова офанзива?

Аякс предлага компромисен вариант, надхвърляйки я с цял милион, но и това не изкушава Вердер. Очаква се "червено-белите" да обмислят ново и подобрено предложение, след като договори продажбата на най-голямата си звезда Мохамед Кудус в Уест Хям. Интерес към българина има също от други отбори от елита на Германия.

Въпреки всичко, в страната са убедени, че сделка Вердер - Аякс ще има.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички