Любопитно: В Германия са убедени - Илия Груев ще бъде продаден на Аякс


Любопитно: В Германия са убедени - Илия Груев ще бъде продаден на Аякс
Снимка: GettyImages

2035 0

Националът на България Илия Груев е пред трансфер в европейския гранд Аякс, съобщава немското издание "Kicker".

Припомняме, че в последните дни се заговори, че 23-годишният полузащитник може да напусне Вердер Бремен, като дори се споменаваше, че клубът вече е отказал една оферта за правата му, която е била на стойност 4 милиона евро.

Вчера, 12-и август, Груев пък не пътува със съотборниците си, които загубиха с 2:3 от Виктория Кьолн и "излетяха" от турнира за Купата на Германия още на 1/32-финалната му фаза.

Според изданието, дефанзивният халф е бил харесан от спортния директор на Аякс - Свен Мислинтат, а клубът търси играч именно с неговия профил, тъй като наскоро се раздели с Едсон Алварес, който бе продаден на Уест Хям за 38 милиона евро.

*Груев е юноша на Вердер и до момента е изиграл 61 мача за първия отбор във всички турнири, в които е вкарал 1 гол. Ако осъществи трансфер в Аякс, съвсем скоро може да се изправи срещу Лудогорец в плейофа за груповата фаза на Лига Европа, но за целта "орлите" първо трябва да отстранят Астана (загубиха първия мач с 1:2, а реваншът в Разград е на 17-и август).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички