Сагата около Груев продължава! Вердер Бремен го свали от автобуса си и загуби от слабак


Сагата около Груев продължава! Вердер Бремен го свали от автобуса си и загуби от слабак
Снимка: Getty Images

2491 0

Българският национал Илия Груев, не пътува със своя Вердер Бремен за гостуването на Виктория Кьолн в турнира за Купата на Германия. Според информация от "Bild", Груев не се качил в автобуса на отбора, защото се очаква да го напусне с предстоящ трансфер. Това го лиши от участие в срещата и от разширения състав.

"Bild" продължава да не споменава кой отбор се интересува от Груев, а вчера (11 август) пък стана ясно, че Вердер е отказал 4 милиона евро за българския национал. Има информации, че отбори от Англия, Италия, както и нидерландският гранд Аякс имат желание да го привлекат.

Без Груев в състава си пък Вердер бе победен от третодивизионния Виктория Кьолн с 2:3 като гост. Бременци играха голяма част с човек по-малко, след като в 11-ата минута бранителят Амос Пипер получи червен картон. Два гола на Дави Филип и един на Дони Богичевич донесоха успеха на Виктория, за Вердер точни бяха Марвин Дукуш и Никлас Фюлкруг.

Без проблеми за Борусия и Байер

Междувременно пък Борусия Дортмунд не срещна никакви проблеми, побеждавайки с 6:1 Шот Майнц. Същото се отнася и за Байер Леверкузен, който разгроми с 8:1 отбора на Тевтония Отенсен и продължава към следващата фаза на турнира за Купата на Германия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички