Холанд обяви по какво иска да прилича на Ибрахимович


Холанд обяви по какво иска да прилича на Ибрахимович
Снимка: Getty Images/Gulliver

1983 0

Нападателят на Борусия Дормунд Ерлинг Холанд започна по изключително силен начин кариерата си с „жълто-черната“ фланелка. Норвежецът за втори път смени клубната си принадлежност в рамките на по-малко от година, като премина от Ред Бул Залцбуг на „Сигнал Идуна Парк“.

Самият Холанд е очарован от факта, че редица отбори се бореха за неговия подпис през зимата. Той не пропусна похвали и Оле Гунар Солскяер, който е изиграл важна роля в неговата кариера. „Винаги е приятно, когато клубовете се интересуват от мен. Това означава, че си свършил нещо както трябва. Пристигнах в Мьолде като малко момче и Солскяер ми помогна много. Той умее да завършва добре атаките и ми помогна много в това отношение. Той е много важен за моята кариера.

Норвежкият тийнейджър заяви, че се възхищава много и на Златан Ибрахимович. Въпреки че е вече на 38 години шведът продължава да играе на топ ниво. „Харесвам мисленето на Ибрахимович и ми допада начина, по който той вижда нещата. Харесва ми и как се мести от един отбор – в друг, от една държава – в друга. Това не е лесно, но той просто пристига и започва да бележи попадения от първата секунда. Допада да виждам това“, заяви Ерлинг Холанд.

А ето кой отбор може да отмъкне Холанд от Борусия Дортмунд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички