Пеп отмъква Тиаго изпод носа на Клоп


Пеп отмъква Тиаго изпод носа на Клоп
Снимка: Getty Images/Gulliver

1649 0

До вчера изглеждаше почти сигурно, че полузащитникът на Байерн Мюнхен Тиаго Алкантара съвсем скоро ще бъде футболист на Ливърпул. Сега обаче нещата могат да се променят, тъй като Манчестър Сити е на път да се включи в битката за подписа на испанския халф.

Според немския вестник ‘Bild’ и британското издание ‘Star’ „гражданите“ са готови да предложат повече пари от Ливърпул както на Байерн Мюнхен, така и на самия футболист. Мърсисайдци са постигнали устна договорка с Тиаго, но всичко може да се промени, ако от „Анфилд“ не вдигнат офертата за играча. За момента от Ливърпул са предложили 30 милиона евро за испанския национал, докато според ‘Bild’ офертата на Манчестър Сити е по-голяма.

Основното оръжие на „гражданите“ за привличането на полузащитника може да се окаже треньорът на тима Пеп Гуардиола. Испанският наставник работи с Тиаго в Барселона и беше човекът, който го взе в Байерн Мюнхен, когато застана начело на тима през 2013-та година. А ето как Юрген Клоп е изиграл основна роля в желанието на Тиаго да премине в Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички