Хаверц ще напусне Леверкузен само при определени условия


Хаверц ще напусне Леверкузен само при определени условия
Снимка: Getty Images/Gulliver

1317 0

Байер Леверкузен разкриха, че ще продадат Кай Хаверц на Челси това лято само при определени условия. 21-годишният Хаверц е свързван с трансфер при „сините“ през последните няколко месеца.

Двата клуба все още не са стигнали до официално споразумение, като „аспирините“ продължават да настояват да получат 100 милиона евро за младия футболист. Спортният директор на отбора Руди Фьолер говори по темата пред немските медии, като даде допълнителна информация по темата. „Все още няма никакво решение. Ще повторя, че говорим за страхотен футболист. Няма нищо ново по темата. Имаме ясно споразумение с него и с представителите му, че той може да напусне само при определени обстоятелства. В противен случай той ще остане при нас“, заяви Руди Фьолер пред ‘Kicker’.

Кай Хаверц има договор с Байер Леверкузен до 2022-ра година, което дава възможност на „аспирините“ да го задържат за още една кампания преди да го продадат през следващото лято. Челси са активни на трансферния пазар през това лято, като вече взеха Хаким Зиеш от Аякс и Тимо Вернер от РБ Лайпциг. Лондончани желаят да заздравят отбраната, като са свързвани с привличането на Деклан Райс от Уест Хям и Бен Чилуел от Лестър. А ето кое събитие може да помогне на Челси да задейства преговорите за Хаверц.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички