Хари Кейн счупи пореден рекорд, но запази спокойствие: Важен е крайният резултат


Хари Кейн счупи пореден рекорд, но запази спокойствие: Важен е крайният резултат
Снимка: Getty Images

1113 0

Голмайсторът на Байерн Мюнхен - Хари Кейн, счупи пореден рекорд в своята кариера след снощния мач (24 ноември) с Кьолн (1:0), в който отбеляза победния гол. Веднага след последния съдийски сигнал той заяви, че рекордите са за чупене, но най-важен за него е крайният резултат на мача.

Поредното постижение за Кейн

За английския национал това бе 18-и гол за сезона, като по този начин той успя да счупи рекорда на Кевин Кийгън, който игра за Хамбургер, като британският футболист с най-много голове в един сезон на немското първенство.

"Беше наистина добър мач. Трябваше да вкараме повече голове през първото полувреме. Това е важна победа след международната пауза. Резултатът е важен. Някои вероятно очакваха малко повече, но Кьолн се защитаваше добре. Рекордите са за чупене, но крайният резултатът винаги е най-важен", сподели Кейн за официалния сайт на Байерн Мюнхен.

Кейн акостира на "Алианц Арена" от Тотнъм за сумата от 100 милиона евро и веднага оказа своето влияние в Германия. Благодарение на неговите попадения Байерн е първи в Бундеслигата с актив от 32 точки и продължава борбата с Байер Леверкузен на върха.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Хари Кейн успя да счупи и рекорд поставен от Роберт Левандовски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички