Тухел закотви абсолютна легенда на скамейката и се оправда пред медиите


Тухел закотви абсолютна легенда на скамейката и се оправда пред медиите
Снимка: Getty Images

1798 0

Нито една минута игрово време не получи Томас Мюлер при гостуването на Байерн Мюнхен в Кьолн. Всъщност наставникът на баварците Томас Тухел не посмя да извърши смени по време на целия двубой.

На другата крайност бяха домакините, които направиха и петте си позволени смени, макар че и това не им помогна в опитите да върнат попадението пасив. В крайна сметка баварците се наложиха над аутсайдера с 1:0 след поредния гол на Кейн, но Тухел сериозно озадачи футболната общественост.

Защо Мюлер не заигра срещу Кьолн

Още повече, че в последно време сред водещите теми е бъдещето на Мюлер, който е в представителния тим от 2009 г. насам и вече разполага с 680 двубоя, 237 попадения и 261 асистенции. След мача Тухел обясни ситуацията с ветерана: 

"Продължавах да мисля как мога да вкарам Томас в играта, но не исках да нарушавам ритъма. Това обикновено не се случва, затова се извиних на момчетата на резервната скамейка", категоричен бе наставникът след срещата. 

Следете бъдещето на Мюлер и всичко около Байерн Мюнхен със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички