Хари Кейн може да загази, ако не спазва стриктно правило в Байерн Мюнхен


Хари Кейн може да загази, ако не спазва стриктно правило в Байерн Мюнхен
Снимка: Getty Images

2345 0

Звездният нападател на Байерн Мюнхен - Хари Кейн, се е съгласил да спазва стриктно правило, свързано с превозни средства, в новия си клуб още с подписването на договора си с баварския гранд.

Какво са задължени да правят в Байерн?

Играчите на Байерн Мюнхен трябва да се придържат към стриктно правило за автомобили и са изложени на риск да бъдат наказани, ако не го направят.

Шампионите на Германия имат дългогодишно, доходоносно партньорство с германския автомобилен гигант Audi, който всъщност притежават 8,33% от Байерн. От 2002 година насам играчите на баварците получават безплатно служебна кола, но условието е да я карат до тренировъчната база на клуба "Sabener Strasse", както и за мачове и други дейности, свързани с клуба.

Наказанието

През 2020 година Кингсли Коман се появява на тренировка със своя Макларън, под предлога, че е имал проблем със своето Ауди. Поради тази причина той е глобен с 50 хиляди евро, а тази глоба е била наложена от вече бившия директор на "Алианц Арена" - Хасан Салихамиджич.

Изборът на Кейн

Играчите сами могат да изберат модела и да получат автомобила си на събитие в Инголщат. Новото попълнение Хари Кейн, който има три гола в два мача е избрал черен модел "Q8" на стойност 60 000 евро, защото се е нуждаел от "семейна кола", информира "SportBible".

Кейн ще добави автомобила към своята впечатляваща колекция, която включва Бентли "Continental GT Sports", Рейндж Роувър "Autobiography" и Ягуар "F-Pace".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Два колоса се включват в битката за нежелан от ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички