Гуардиола изискал Дани Олмо да пристигне в Манчестър Сити


Гуардиола изискал Дани Олмо да пристигне в Манчестър Сити
Снимка: Getty Images

1240 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола е изискал от шефовете на „гражданите” да привлекат Дани Олмо от РБ Лайпциг през следващото трансферно лято, предават медиите в Испания.

24-годишният национал на Ла Роха прави страхотни мачове с отбора на „биковете” и е спряган за трансфери в много от големите отбори. Ливърпул, Манчестър Юнайтед и Барселона са също част от клубовете, които обмислят предложение за крилото на германския клуб.

Според Fichajes и италианският Calciomercato Олмо вече мисли за бъдещето си след Лайпциг, а Гуардиола е заявил пред шефовете си в Сити, че предпочита играча да пристигне на „Етихад”.

Испанският треньор иска да развие отбора си с по-млади футболисти и вярва, че халфът ще пасне перфектно на отбора му и системата, в която играят „небесносините”.

Олмо има контракт с Лайпциг до 2024-а година, вкарвайки седем гола и подавайки за други 12 в 46 мача за всички надпревари през миналия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички