На Пеп Гуардиола му омръзна и отговори шеговито на въпрос за следващия треньор на Манчестър Юнайтед


На Пеп Гуардиола му омръзна и отговори шеговито на въпрос за следващия треньор на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

4013 0

На традиционната си пресконференция преди кръга в Англия старши треньорът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, бе попитан какво мисли за твърденията, че Ралф Рангник ще бъде новият наставник на градския съперник Манчестър Юнайтед. Испанецът призна, че не се познава лично с него и отговори в шеговит тон:

"Не се познаваме. Веднъж през живота си съм говорил с него по телефона. Не сме се срещали лично, но знам, че свърши чудесна организационна работа в РБ Лайпциг и като цяло натрупа доста опит и авторитет в Германия", започна Пеп, но журналистите продължиха с въпросите в тази насока:

"Вижте, вижте, в последните 10 дена се завъртяха 20 имена за възможен треньор на Манчестър Юнайтед. Не мога да говоря поотделно за всяко едно от тях. Може би трябва да легна да поспя първо, за да можем да отделим после три часа и да обсъдим всички възможни кандидати за Юнайтед", отби "атаката" Гуардиола.

Коментарите по адрес на Ралф Рангник "валят" в последните часове, но един от тях бе доста негативен, дойде от Русия и съдържаше сериозни обвинения!

"Гражданите" посрещат Уест Хям в неделя от 16:00 ч. българско време. "Чуковете" са в подем и са на четвърто място в класирането (23 точки), докато Сити е на втора позиция с актив от 26 пункта!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички