Меси загуби, но стори "любимото" срещу Манчестър Сити - "мрежичка", този път на Стърлинг (ВИДЕО)


Меси загуби, но стори "любимото" срещу Манчестър Сити - "мрежичка", този път на Стърлинг (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5902 0

Дългоочакваният сблъсък между Манчестър Сити и ПСЖ този път заслужено завърши в полза на "гражданите", които минаха през пълен обрат, но спечелиха с 2:1. По този начин те си гарантираха и първото място в групата в Шампионска лига, с което и потенциално по-лесен съперник на осминафиналите.

Звездното трио в нападението на парижани Лионел Меси, Килиан Мбапе и Неймар отново бе на терена, но не получи толкова шансове за изява, тъй като на техния тим му се налагаше предимно да се изявява в отбраната под сериозния натиск на опонента.

Все пак един от тях се разписа - френският нападател Мбапе, който откри резултата в 50-ата минута. Той го стори след подаване на Меси към него, въпреки че впоследствие топката се отклони в тялото на противников бранител.

Въпреки това аржентинецът отново не впечатли с екипа на новия си отбор и остава далеч от легендарната си форма, която демонстрираше години наред в бившия си клуб Барселона.

34-годишният футболист обаче стори друго - нещо, което се превръща в "запазена марка" за него срещу "гражданите". Той промуши топката между краката на Рахийм Стърлинг още в първите минути от срещата. Меси може да се похвали с така наречената "мрежичка" и при дуел от миналото между Барселона и Сити. Тогава потърпевш е Джеймс Милнър (можете да видите и двата случая във видеата по-долу в материала).

Атомното трио в нападението на парижани обаче си навлече сериозни критики. А една от най-сериозните гласеше, че Меси, Неймар и Мбапе не работят за ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички