Гордост! Илия Груев титуляр за Вердер срещу Байер Леверкузен


Гордост! Илия Груев титуляр за Вердер срещу Байер Леверкузен
Снимка: GettyImages

1059 0

Един от най-талантливите български футболисти - Илия Груев, по всяка вероятност ще стартира като титуляр за елитния германски Ведер Бремен в двубоя на тима от 24-ия кръг на Бундеслигата срещу Байер Леверкузен.

Очаква се родният национал да започне от първата минута в средата на терена за "бременските музиканти". Конкуренцията на този пост в лицето на Кристиан Грос, с когото българинът често разменя мястото си, е болен и няма да може да се възстанови навреме.

Това далеч не е единственият кадрови проблем пред треньора Оле Вернер. На разположение за специалиста няма да са капитанът Марко Фридъл, Романо Шмид, Едуардо Хезлер, както и самият Грос.

Предизвикателството пред Груев е сериозно, но до момента той неведнъж се е доказвал именно в такива двубои. За представителния тим на Вердер Груев има на сметката си 51 мача, в които записва 1 гол. През настоящата кампания той взе участие в 22 двубои във всички турнири със зелено-бялата фланелка.

За съжаление на Груев, името му в последно време не се свързва само с чисто футболния аспект от играта. Наскоро той бе споменат в грозен инцидент, свързан с клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички