Флик: Сане изглежда много добре след контузията


Флик: Сане изглежда много добре след контузията
Снимка: Getty Images/Guliver

1956 0

Треньорът на Байерн Мюнхен Ханзи Флик сподели, че крилото Лирой Сане изглежда много добре след завръщането си от контузия. Бившият футболист на Манчестър Сити дойде на „Алианц арена“ през лятото след продължително преследване от страна на баварците, които имаха пълна вяра във възможностите му, след като той пропусна целия минал сезон заради контузия.

Немският национал изигра едва 13 минути преди да бъде изваден на носилка в двубоя срещу Ливърпул от Къмюнити шийлд. Сане влезе в игра за 11 минути срещу Бърнли във Висшата лига през юни, което се оказа и последният му мач за клуба. 24-годишният футболист започна по страхотен начин новата кампания в Бундеслигата, но пропусна последния мач на своя тим срещу Херта Берлин заради нова травма. Флик обаче заяви, че проблемът не е сериозен и фланговият футболист съвсем скоро отново ще е готов за игра. „Не мога да кажа точно кога той ще бъде на линия. Състоянието му е много добро. Той взима участие в тренировъчни сесии“, заяви наставникът на баварците.

Въпреки положителните прогнози, се очаква Лирой Сане да пропусне съботния двубой срещу Арминия Билефелд на своя тим, както и първия мач от защитата на трофея в Шампионската лига на Байерн Мюнхен срещу Атлетико Мадрид. А ето кой футболист бе взет за конкурент на Сане през новия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички