Ерлинг Холанд: Оставам в Борусия Дортмунд - имам договор до 2024-а


Ерлинг Холанд: Оставам в Борусия Дортмунд - имам договор до 2024-а
Снимка: Getty Images/Guliver

3532 0

Ерлинг Холанд заяви, че планира да изпълни контракта си с Борусия Дортмунд, който изтича през 2024. 20-годишният нападател показа уменията си в Бундеслигата след пристигането за 20 млн. евро от РБ Залцбург през януари, отбелязвайки 16 гола в 18 мача за „жълто-черните“. Норвежкият национал каза, че вънамерява да остане в клуба независимо от спекулациите, касаещи бъдещето му.

„Имам дългосрочен контракт до 2024. Във всеки случай, голямата ми цел е да спечеля Бундеслигата с Борусия Дортмунд и да празнувам фантастични успехи с нашите фенове“, сподели той за Bild. Дортмунд останаха на 13 точки от Байерн през сезон 2019/20, където останаха подгласници на шампионите.

Тимът няма шампионска титла на страната от 2012-а насам. Холанд вярва, че Борусия Дортмунд притежава качеството в състава, за да бъде отново шампион. „Притежаваме качества да станем шампиони, но само с приказки няма да се получат нещата. Байерн се отличава от останалите заради невероятното си постоянство. Трябва да продължим нашето развитие от втората половина на сезона и искаме да бъдем дори по-успешни през следващата кампания“, завърши Холанд.

Преди месец Холанд отново бе запитан за това дали смята да напуска Борусия. Какво каза тогава - припомнете си в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички