Санчо постави няколко условия на Манчестър Юнайтед, за да се присъедини към тях


Санчо постави няколко условия на Манчестър Юнайтед, за да се присъедини към тях
Снимка: Getty Images/Guliver

2072 0

За никого не е тайна, че Манчестър Юнайтед има желание да вземе в редиците си крилото на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо през лятото. Английският национал е основната трансферна цел на „червените дяволи“ за следващата кампания, като идеята е той да подсили десния фланг на атаката, въпреки израстването на Мейсън Грийнууд в последните месеци.

За да се осъществи въпросният трансфер обаче, Манчестър Юнайтед трябва да даде на Санчо няколко обещания. За да дойде на „Олд Трафорд“, крилото на Борусия Дортмунд трябва да знае, че ще играе редовно. „Червените дяволи“ показаха, че се нуждаят от дълбочина в предни позиции при последния мач на тима срещу Уест Хям. Ако Санчо играе редовно обаче, това би означавало, че някой измежду Рашфорд, Марсиал и Грийнууд трябва да седне на пейката.

Другото основно условие е Манчестър Юнайтед да се класира за Шампионската лига. Със сигурност Санчо ще преосмисли решението да се присъедини към клуба, ако „червените дяволи“ не играят в най-елитния европейски клубен турнир през следващата кампания. Разбира се, те могат да се класират за Шампионската лига и чрез триумф в Лига Европа, но Солскяер и компания предпочитат да си осигурят място в топ 4 още в неделя, за да докажат на Санчо сериозните си намерения за следващия сезон. А ето какъв краен срок постави Дортмунд на Юнайтед за трансфер на Санчо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички