Борусия Дортмунд отхвърли първата оферта на Манчестър Юнайтед за Джейдън Санчо


Борусия Дортмунд отхвърли първата оферта на Манчестър Юнайтед за Джейдън Санчо
Снимка: Getty Images/Guliver

1345 0

Ръководството на Борусия Дортмунд е отхвърлило първата оферта на Манчестър Юнайтед за крилото Джейдън Санчо на стойност 89 милиона паунда, съобщава британският таблоид Дейли Мейл. 20-годишният английски национал се представи сензационно за Борусия през изминалия сезон, като се отчете с 20 гола и 20 асистенции в 44 мача във всички турнири и се превърна в основна трансферна цел за "червените дяволи".

Изпълнителният директор на Юнайтед Ед Уудуърд се надяваше, че кризата с коронавируса ще свали до известна степен цената на фланговия футболист, като се вземе предвид и желанието на Санчо да премине на "Олд Трафорд". От Борусия обаче са твърдо решени да не отстъпват от определената цена от 109 милиона паунда, независимо от всички обстоятелства.

По този начин немският клуб ще регистрира изключителна печалба, след като взе Санчо от Манчестър Сити през 2017 година срещу едва 8 милиона. В четвъртък Санчо трябва да поднови тренировки с Борусия Дортмунд за новия сезон в Бундеслигата. Преди дни се появи информация, че Санчо е поставил няколко условия, за да приеме офертата на "червените дяволи" (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички