Ерлинг Холанд не е доволен от второто място на Борусия Дортмунд


Ерлинг Холанд не е доволен от второто място на Борусия Дортмунд
Снимка: Getty Images/Guliver

1562 0

Нападателят на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд изрази недоволството си от това, че Байерн Мюнхен отново спечели трофея в Бундеслигата. Тимът на Ханзи Флик си осигури 8-ма поредна титла след успех над Вердер Бремен в средата на тази седмица.

Във вчерашния ден Холанд продължи страхотната си форма с фланелката на Борусия Дортмунд. Норвежкият голмайстор реализира и двете попадения за успеха на „жълто-черните“ над РБ Лайпциг с 2:0, като по този начин увеличи сметката си на 16 гола в 17 мача след трансфера си през януари от Ред Бул Залцбург. 19-годишният нападател обаче не бе особено доволен от вчерашното си постижение, след като остана разочарован, че не е станал шампион на Германия. „Разбира се, че е гадно, че Байерн Мюнхен отново спечели титлата. Но такава е ситуацията в момента и ние трябва да направим всичко по силите си, за да се подобрим. Сега си осигурихме второто място, но опитахме да се доближим до тях възможно най-много“, заяви Ерлинг Холанд след вчерашния мач.

Вчерашната победа на Борусия Дортмунд над директния си конкурент РБ Лайпциг означава, че тимът на Лусиен Фавър си осигури второто място в класирането в Бундеслигата в края на сезона. А ето какво призна, че обича да прави Холанд в свободното си време.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички