Байерн (Мюнхен) изпреварва всички за Хакими, има две големи предимства


Байерн (Мюнхен) изпреварва всички за Хакими, има две големи предимства
Снимка: Getty Images/Gulliver

961 0

Байерн (Мюнхен) изненадващо се включват в битката за Ашраф Хакими, като са готови да подпишат с него още това лято, информира AS. Футболистът на Реал Мадрид, който от 2018 г. е под наем в Борусия Дортмунд, се очертава като приоритетна цел пред баварците.

От Байерн са готови да покрият високите финансови изисквания както за трансфера, така и за заплатата, която годишно ще е между 6 и 7 млн. евро. Хакими също е отворен към идеята да играе за шампиона на Германия. На първо място, защото това би означавало, че възнаграждението му сериозно ще се увеличи и на второ място, защото ще остане в Бундеслигата, където вече се е приспособил.

Въпреки че през последните два сезона Ашраф впечатли с изявите си, дори и Зинедин Зидан, то при завръщане на "Бернабеу" пак няма да бъде титуляр, а ще е алтернатива на Дани Карвахал. Нещо, което никак не го устройва. От своя страна, мадридчани не смятат да намалят исканата сума от него, независимо от кризата. "Белия балет" ще очаква да получи сумата от 60 млн. евро за него. Все още съществува и възможността Хакими да остане и в Борусия, но ще е трудно да се мерят с Байерн по финансови параметри. А какво обяви наскоро агентът на Хакими относно това къде иска да играе - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички