Ливърпул надцаква Юнайтед за Санчо


Ливърпул надцаква Юнайтед за Санчо
Снимка: Getty Images/Guliver

1814 0

Ливърпул следи ситуацията с крилото на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо и може да се включи в борбата за подписа на таланта с Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид. На „Олд Трафорд“ са сигурни, че ще успеят да привлекат офанзивния футболист през лятото, но всичко зависи от това, дали „червените дяволи“ ще успеят да се класират за Шампионската лига.

Английският национал смята, че един от приоритетите му за избор на бъдещ тим е да участва в най-елитния европейски клубен турнир. Ако Юнайтед не успее да се класира за Шампионската лига, Ливърпул може да се озове в ролята на фаворит за подписа на Санчо. Големият проблем за мърсисайдци обаче може да се окаже финансовото състояние на клуба. Те вече загубиха борбата за нападателя на РБ Лайпциг Тимо Вернер, който е близо до това да се присъедини към Челси. За да вземе Санчо, Ливърпул ще трябва да плати поне 80 милиона паунда.

Ако на „Олд Трафорд“ не успеят да подпишат с 20-годишния талант през лятото, за Ливърпул съществува надеждата да вземе футболиста година по-късно. Ако Юрген Клоп наистина силно желае играча, ще бъдат намерени пари, но това най-вероятно ще се случи, като бъде продаден някой измежду Садио Мане и Мохамед Салах. А ето кой европейски гранд е изпуснал Санчо преди няколко години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички