Ди Марцио обяви в кои два клуба иска да играе Холанд и коя лига не харесва


Ди Марцио обяви в кои два клуба иска да играе Холанд и коя лига не харесва
Снимка: Getty Images

5653 0

Спортният журналист Джанлука Ди Марцио разясни къде смята, че би искал да продължи кариерата си нападателят на Борусия (Дортмунд) Ерлинг Холанд. Според него норвежката звезда предпочита испанската Ла Лига пред Висшата английска лига.

"Висшата лига е голяма стъпка за всеки футболист, който иска да стане най-добрият нападател в света. Холанд не харесва много Висшата лига, това не е неговата мечта. Сега тази лига не е перфектна. Той предпочита Ла Лига, тя много му харесва. Така че, аз мисля, че сега Ла Лига е идеалният вариант за него. Или Бундеслигата, където той играе сега", коментира Ди Марцио пред Wettfreunde.

"Реал Мадрид е опция. Дори и да подпишат с Мбапе, те биха искали да имат няколко нападатели в бъдеще. Не знам дали ще успеят. Миналата година Челси се опита да го привлече, но не се получи, защото Холанд смята, че Реал или Барселона ще бъдат правилната стъпка за него сега", продължава той.

"Само Реал или Барселона могат да го вземат, защото той няма да отиде в Атлетико или друг клуб. Може би затова е казал на агента си да се опита да му уреди трансфер в Реал. Ако не се получи с тях, значи ще е Барселона. И едва след това ще са Челси, Манчестър Юнайтед и други", завършва журналистът. А ето защо Барселона иска ако не успее да спечели нападателя, то поне да го спре за Реал Мадрид. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички