Барселона отчаяно пречи на Реал Мадрид да вземе Ерлинг Холанд, разговаря с Райола


Барселона отчаяно пречи на Реал Мадрид да вземе Ерлинг Холанд, разговаря с Райола
Снимка: Getty Images

2015 0

В Барселона отчаяно се надяват един от основните им конкуренти в Испания - кръвният враг Реал Мадрид, да не привлече едно от "горещите" имена на пазара - нападателят на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд.

Каталунците по всяка вероятност няма да могат да се конкурират с другите европейски грандове за подписа му и поради финансовата ситуация на "Камп Ноу", но поне опитват да направят така, че той да не премине в "кралския клуб", информира "Марка".

Испанското издание съобщава, че при срещата на Жоан Лапорта с агента на младия норвежки нападател Мино Райола са били обсъждани и шансовете на Реал да привлече Холанд. Лапорта се надява той да отиде където и да е, само не и на "Сантяго Бернабеу".

Такава възможност е съвсем реална, дори и нападателят на ПСЖ Килиан Мбапе също да премине там. А евентуален трансфер и на двамата би направил още по-убийствено нападението на "кралския клуб". А футболистите на Реал Мадрид вече очакват една от трансферните цели на клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички