Борусия Дортмунд вече е набелязал заместници на Санчо


Борусия Дортмунд вече е набелязал заместници на Санчо
Снимка: Getty Images/Guliver

962 0

Директорът на Борусия Дортмунд Михаел Цорк заяви, че от клуба вече са набелязали няколко трансферни цели, с които да заменят Джейдън Санчо, ако крилото напусне през лятото. Английският национал е основната трансферна цел на Манчестър Юнайтед това лято и „червените дяволи“ правят всичко възможно, за да го вземат, въпреки финансовото влияние на пандемията от коронавирус.

Борусия Дортмунд не държи на всяка цена да се раздели с 20-годишния футболист, но вече се подготвя за периода без него, ако даден клуб плати исканата сума за правата му. Цорк потвърди, че „жълто-черните“ следят няколко офанзивни играча и са готови да предложат оферти, ако Санчо напусне. „Ако Джейдън напусне, ще привлечем някого в офанзивен план. Има един-двама играча, към които се целим. Коронавирусът няма крайна дата, тъй че не можем да планираме нищо. Опасявам се, че ако продадем Санчо, тогава всеки следващ играч ще ни струва с по 5-10 милиона евро отгоре“, заяви Михаел Цорк пред ‘Kicker’.

През завършилия съвсем наскоро сезон Джейдън Санчо успя да вкара 17 гола и да регистрира 16 асистенции в Бундеслигата, като по този начин се превърна в един от най-желаните нападатели в Европа. А ето какъв краен срок постави Борусия Дортмунд на Манчестър Юнайтед за трансфер на английския национал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички