В Италия: Интер уреди Ашраф Хакими


В Италия: Интер уреди Ашраф Хакими
Снимка: Getty Images/Gulliver

3785 0

Няколко от италианските медии твърдят, че тимът на Интер се е договорил с Реал Мадрид за привличането на защитника Ашраф Хакими. Двата тима са се разбрали за трансфер на стойност 40 милиона евро плюс още 5, като „Кралския клуб“ няма да има клауза за обратното откупуване на играча.

Медиите в Испания и Франция твърдяха през последните дни, че Реал Мадрид ще добави клауза, с която ще има възможност да откупи Хакими обратно, ако пожелае. „Скай Спортс Италия“ и „Спорт Италия“ обаче са убедени, че от „Сантиаго Бернабеу“ не са добавили никаква клауза. Трансферът ще бъде на стойност 40 милиона плюс още 5 под формата на различни бонуси, свързани с представянето на мароканеца. Десният бек ще подпише договор за 5 години на „Джузепе Меаца“, след като директорът на Борусия Дортмунд Михаел Цорк потвърди, че той няма да остане в тима след изтичането на наема му.

Очаква се Хакими да лети за Милано, където да мине медицински прегледи и да бъде обявен за играч на Интер в понеделник или вторник. Италианският спортен журналист Джанлука ди Марцио разкри, че Байерн Мюнхен и Манчестър Юнайтед са му предлагали дори по-добри условия – трансферна сума на стойност 60 милиона евро и заплата от над 5 милиона евро на година. Хакими обаче е имал желанието да се присъедини към отбор, в който ще бъде с основна роля. А ето кой ще бъде заместникът на Ашраф Хакими в Борусия Дортмунд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички