Борусия (Д) глоби и остави извън състава Джейдън Санчо


Борусия (Д) глоби и остави извън състава Джейдън Санчо
Снимка: Getty Images/Guliver

1169 0

Една от звездите на Борусия (Дортмунд) - Джейдън Санчо, бе оставен извън състава и глобен от клуба преди сблъсъка с лидера в Бундеслигата Борусия Мьонхенгладбах. Според Sky Sports, английският национал е бил оставен извън групата и глобен от старши треньора Люсиен Фавр, след като се завърнал късно от международните си ангажименти с "трите лъва“.

Бившият футболист на Манчестър Сити се включи като резерва при разгрома на англичаните над България с 6:0 при визитата в София в европейска квалификация, в която се стигна и до расистки скандирания от трибуните на Националния стадион „Васил Левски“. Новината за наказанието му пристигна от германското футболно списание Kicker.

"Очакванията към Джейдън са огромни, но това е опасно. Джейдън е страхотен играч, без съмнение, но има още много какво да учи“, каза Фавр на пресконференцията си в четвъртък.

Това не е първият път, в който Санчо има проблеми с Дортмунд. Той бе оставен извън състава до 23 г. преди два сезона, след като според информациите закъснял да се яви за тренировка. Санчо е свързван с редица клубове от Висшата лига, включително Манчестър Сити, Челси, Ливърпул и Манчестър Юнайтед. Англичанинът е желан и от испански колос. Вижте подробности в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички