"Боли, исках друго": Садио Мане проговори за раздялата с Байерн Мюнхен


"Боли, исках друго": Садио Мане проговори за раздялата с Байерн Мюнхен
Снимка: Getty Images

1984 0

Че официалната раздяла между Байерн Мюнхен и Садио Мане е въпрос на време, е вече ясно. Легендата на Ливърпул не съумя да се докаже на "Алианц Арена" и вече търси ново приключение това лято.

"Исках различен финал"

За тези си намерения не крие и самият той. Сенегалският национал заяви, че съжалява за развоя на кариерата му в Германия. Той сподели за болката от съвместното разочарование и че първоначално желаел да остане за по-дълго.

"От напускането на Байерн ме боли. Искаше ми се да има различен завършек. Знам, че можех да помогна на отбора този сезон. Исках да се докажа пред всеки. Въпреки това, желая на клуба и феновете всичко най-добро в бъдеще", коментира Мане пред Флориан Плетенберг.

Мане в Байерн

Фланговият състезател акостира в германския колос от Ливърпул миналото лято. Той пристигна с огромни надежди в тима, които обаче не успя да оправдае напълно. През изминалата кампания записа 12 гола и 6 асистенции в 38 мача във всички турнири.

Малко по-рано през годината крилото е категорично, че желае да продължи в Бундеслигата. По всичко личи обаче това няма да се случи. Силно желание към него има отборът на Кристиано Роналдо - Ал Насър, който вече подготви изкусителна оферта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички