Интересът от Саудитска Арабия повиши цената на Садио Мане, Байерн иска повече


Интересът от Саудитска Арабия повиши цената на Садио Мане, Байерн иска повече
Снимка: Getty Images

896 0

От Байерн Мюнхен са увеличили исканата сума за трансфер на нападателя Садио Мане заради интереса от Саудитска Арабия, съобщава Sky Sports.

Увеличена цена за Мане, въпреки че е нежелан

В началото баварците настояваха за 20 милиона евро за сенегалския национал. Сумата обаче вече е завишена до около 30 милиона и бонуси, свързани с представянето на футболиста. Според информацията на изданието, ръководствата на Ал Насър и Ал Ахли вече са провери предварителни разговори с представители на 31-годишния нападател.

Мане тренира на лагера на Байерн преди новия сезон и иска да се включи в азиатския тур на отбора. Той обаче не е желан от старши треньора Томас Тухел и може да бъде продаден преди началото му.

По-рано имаше информация, че и Ал Итифак иска нападателя. Там треньор е легендата на Ливърпул Стивън Джерард, който много добре познава Мане. Евентуална сделка до голяма степен ще зависи от това дали Садио желае на продължи кариерата си в местното първенство. Мане драстично свали доверието към себе си след случката с Лерой Сане, при която удари съотборника си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички