Мане най-сетне проговори за инцидента, при който удари съотборника си Сане


Мане най-сетне проговори за инцидента, при който удари съотборника си Сане
Снимка: GettyImages

2248 0

Садио Мане проговори за инцидента, при който удари своя съотборник в Байерн Мюнхен Лерой Сане. Това се случи още през април месец, когато баварците допуснаха разочароващо поражение с 0:3 от Манчестър Сити в Шампионска лига.

Двамата трябваше да бъдат разтървавани от свои съотборници, а сенегалецът бе санкциониран с 250 хиляди паунда, както и един мач наказание от клуба. Месеци по-късно Мане говори за случилото се.

"Такива неща могат да се случат. Случи се. Успяхме да разрешим този малък проблем. Понякога е добре да разрешаваш проблеми, но може би не по този начин. Това вече е зад нас. Ще опитаме да се борим заедно и да помогнем на клуба да постигне целите си през следващия сезон.

Сега съм на почивка със семейството. Беше сложен и труден сезон. Не беше изненада, очаквах нещата да са по-сложни, нормално е. Обичам предизвикателства, а Байерн е голямо предизвикателство. Зависи от мен да се справя с това" - сподели Мане, цитиран от Daily Mail.

Междувременно от клуба опитаха да осъществят нов звезден трансфер от Висшата лига - Байерн Мюнхен с официална оферта за Хари Кейн - Тотнъм веднага отговори.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички