Безпогрешен! Илия Груев записа впечатляващо постижение с екипа на Вердер


Безпогрешен! Илия Груев записа впечатляващо постижение с екипа на Вердер
Снимка: GettyImages

2501 0

Илия Груев за пореден път доказа защо е един от най-добрите български футболисти и един от малкото такива, играещи на най-високо ниво в Европа. 

Безпогрешен

Полузащитникът стартира като титуляр за своя Вердер в двубой от предпоследния 34-и кръг на Бундеслигата срещу Кьолн. Двата тима завършиха при резултат 1:1, а българският национал бе заменен на полувремето, причината за което не стана ясна.

Макар и за 45 минути на терена, родният халф впечатли с изявите си. Българинът записа 100-процентова успеваемост в подаванията си срещу 10-ия в класирането. 

Сезонът на Вердер и Груев

Илия Груев изпраща добър в индивидуален план сезон с екипа на "бременските музиканти". Неговият тим заема незавидната 12-та позиция в таблицата с актив от 36 точки, които обаче са достатъчни, за да го държат далеч от зоната на изпадащите.

Родният състезател от своя страна взе участие в 31 мача или 1618 минути във всички турнири с екипа на Вердер през сезона. В тях той се отличи с много солидни изяви, които му донесоха и повиквателна за националния отбор на България, с чиято фланелка халфът вече има 6 двубои зад гърба си.

Каква е ключовата промяна, която в германския клуб искат да видят от Груев?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички