Без да вдига много шум - Байерн Мюнхен обяви официално австрийски полузащитник


Без да вдига много шум - Байерн Мюнхен обяви официално австрийски полузащитник
Снимка: Getty Images

1432 0

Байерн Мюнхен официално обяви австрийския полузащитник на РБ Лайпциг - Конрад Лаймер, за своя първи нов играч в ерата на Томас Тухел. Баварците оповестиха за сделката на клубния уебсайт и в социалните мрежи.

Австрийският футболист се присъединява към баварския гранд като свободен агент, след като договорът му с РБ Лайпциг изтече в края на сезона. От Байерн оповестиха, че той подписва на "Алианц Арена" до края на сезон 2026/27.

Лаймер е продукт на академията на РБ Залцбург, а през 2017 година се присъединява към Бундеслигата и Лайпциг. За "биковете" той има 190 мача във всички турнири, в които се е отчел с 15 попадения и 19 асистенции.

"Това е сбъдната мечта за мен. Байерн е един от най-големите клубове в света. Ще дам всичко за клуба и феновете. Байерн винаги има най-високите цели - точно като мен. Тук съм на правилното място. Способен съм да давам само 100 процента и това е, което ще влагам във всяка тренировка от първия ден. Нетърпелив съм да започна", споделя Лаймер.

След като си осигуриха услугите на Лаймер, в Байерн продължават да мислят за своя друга основна цел, за която са готови да жертват важен футболист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички