Байерн Мюнхен е единствената пречка пред Юлиан Нагелсман и ПСЖ


Байерн Мюнхен е единствената пречка пред Юлиан Нагелсман и ПСЖ
Снимка: GettyImages

1718 0

Байерн Мюнхен уволни Юлиан Нагелсман по средата на сезона и го замени с Томас Тухел. Младият немски стратег веднага попадна в полезрението редица клубове, а сега той е най-близо до ПСЖ, има само един проблем - той все още е "собственост" на баварците.

Искането на Байерн

Според германските медии специалистът е много близо до ПСЖ. Възникнал е обаче един проблем пред двете страни - Байерн Мюнхен, иска 10 милиона евро като компенсация, за да освободи Нагелсман.

Според информацията Байерн иска 10 милиона евро, за да покрие част от разходите, когато са платили 25 милиона евро, за да го откупят от РБ Лайпциг. Баварците си стиснаха ръцете с Лайпциг през 2021 година и се разбраха да платят 8-цифрената сума като компенсация за предсрочното прекратяване на договора на 35-годишния треньор.

Мнозина вярват, че вече всичко зависи от богатата управа на ПСЖ и дали тя ще бъде готова да плати исканата от Байерн сума. На "Парк де Пренс" са отчаяни за успех в Шампионска лига, след като клубът вече се проваля сезон след сезон в най-комерсиалния европейски турнир.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Лионел Меси доказа на ПСЖ и Лига 1, че все още го "бива".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички