Байерн Мюнхен все пак може да вземе Жоао Кансело, но има едно условие към Сити


Байерн Мюнхен все пак може да вземе Жоао Кансело, но има едно условие към Сити
Снимка: Getty Images

2193 0

Футболистът на Манчестър Сити - Жоао Кансело, който прекара последния полусезон под наем в Байерн Мюнхен, се очаква да не играе повече за английския гранд, така че на "Етихад" вече търсят решение за бъдещето му.

В договора между Манчестър Сити и Байерн Мюнхен има клауза, че баварците могат да го купят за постоянно заплащайки сумата от 70 милиона евро.

Немските медии съобщават обаче, че това е твърде висока сума за Байерн. Все пак баварците са готови да го купят, ако Манчестър Сити намали цената. Смята се, че сумата, която германският клуб би платил е между 30 и 40 милиона евро.

Логично е Манчестър Сити да търси купувач, който да даде повече, но ако няма такъв, е много вероятно на Осторва да приемат исканията на Байерн и да продадат играча за по-малко от планираното.

Жоао Кансело направи доста впечатляващ полусезон на "Алианц Арена". Първоначално се спекулираше, че той няма да се разбере с новия мениджър Томас Тухел, но двамата се сработиха и португалецът завърши кампанията с 15 мача, 1 гол и 4 асистенции в Бундеслигата, както и със златен медал.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Байерн има интерес към английски национал на стойност 100 милиона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички