ИСТИНА Е: Най-желаният английски ас Деклан Райс напуска Уест Хям


ИСТИНА Е: Най-желаният английски ас Деклан Райс напуска Уест Хям
Снимка: Getty Images

3699 0

Уест Хям ще се раздели с една от най-големите си звезди в лицето на Деклан Райс, давайки повод за оптимизъм на редицата европейски грандове, желаещи подписа му.

Сделката - неуспешна

Че полузащитникът и "чуковете" ще разделят пътищата си съобщи съсобственикът на клуба Дейвид Съливан, който потвърди, че той няма да е част от тима през следващия сезон.

От думите на боса става ясно, че ръководството е направило всичко възможно, за да задържи аса в редиците си. Той обаче бил категоричен в своите намерения да потърси ново приключение.

"Обещахме му, че ще може да си тръгне. Сърцето му говореше така. Не е нещо, което искаме да се случи. Предложихме му 200 000 паунда месечно преди година и половина. Той обаче ги отхвърли", споделя Съливан пред "talkSPORT".

Райс за "чуковете"

Евентуална раздяла би представлявала крачка в напълно нова посока за халфа. Към момента той е бранил цветовете единствено на настоящия си клуб, стартирайки от юношеските му формации още през 2014 г.

За представителния тим на Уест Хям 24-годишният англичанин има на сметката си изиграни 245 мача във всички турнири, записвайки 15 гола и 13 асистенции. В сряда той помогна на отбора на своето сърце да триумфира драматично в Лигата на конференциите.

Междувременно един от желаещите подписа му клубове реши как да прецака останалите конкуренти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички