Треньорът на Хаверц: Той е специален играч


Треньорът на Хаверц: Той е специален играч
Снимка: Getty Images/Guliver

852 0

Наставникът на Байер Леверкузен Петер Бош похвали звездата на тима Кай Хаверц, като добави, че младият футболист може да стане един от най-добрите футболисти в света. Снощи Хаверц бе в основата на победата на „аспирините“ срещу Вердер Бремен с 4:1, след като вкара два гола през първото полувреме на двубоя.

След края на срещата на „Везерщадион“, която се игра при празни трибуни заради пандемията от коронавирус“, Петер Бош коментира представянето на немския национал. „Кай Хаверц е специален играч, но не смятам, че той изигра най-добрия си мач днес. Той може много повече. Познавам го от доста време и знам, че той може да се справи по-добре. Вероятно представянето му е свързано с липсата на футбол през последните месеци. Но за всеки футболист да носи капитанската лента на своя тим е нещо специално. Така е и при Кай“, заяви треньорът на Байер Леверкузен.

След победата във вчерашната вечер „аспирините“ заямат 5-тото място в класирането в Бундеслигата, на 8 точки зад шампиона и лидер в класирането Байерн Мюнхен. А ето кой европейски тим е по-следите на 20-годишния талант Кай Хаверц.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички